Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dimarts, 13 de novembre del 2012

Primavera : De la Camarga a l'Empordà.

En Marc ja és un viatger com cal i aprofitem per anar amunt i avall. Aquí ens teniu per la Camarga en una escpada fantàstica de quatre dies per aquest territori francès tant curiòs. Les primeres fotos són de Montpeller, una ciutat que ens ha atrapat, i les darreres de la Provença muntanyenca on vam estar de tornada. Tot espectacular.



I és clar, les nostres escapades a Llança també ens deixen un munt de fotos. Aquest cop, especialment dels dies que en Marc P, la Mabelle i l'Artur van estar amb nosaltres. Com sempre, l'Alt Empordà sempre ens té guardades agradables sorpreses.

3 comentaris:

Ave ha dit...

Molts records per tots tres!!! un petó!

Núria C ha dit...

Molt bé Joan, és un bloc molt familiar i agradable. No cal que et digui que les fotos són molt maques, oi?. Ara ja veig d’on et ve la teva afecció a la camera...!!!

Suposo que deus estar gaudint plenament del/dels teu/teus cap/caps de setmana LLARGS!!!.

Que vagi molt bé !. Un petó molt fort pel Marc !

Hansi ha dit...

Boniques imatges, família! Hi ha paisatges que són macos tant si fa bon temps com si hi ha núvols grisos al cel. I vosaltres també esteu macos amb tots els paisatges possibles! :-)