Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dimecres, 14 de novembre del 2012

A l'estiu tota cuca viu.

A l'estiu tota cuca viu i nosaltres ens vam revifar viatjant per  Les landes , la Gironde i la Dordogne , tres regions de la costa atlàntica francesa. Tota una troballa ! Vam tenir uns amfitrions genials i el Marc va estar fantàstic i va descobrir que li encanta muntar a cavall ! Merci  à toute la famille Baldet pour son accueill!



No podia tampoc faltar la nostra tradicional estada a Llançà, plena d'agradables visites i nous indrets descoberts. Amb un record absolut, vam anar a 15 platges diferents !



I ja se sap, mar i muntanya.
I la segona va ser a Ossera (Alt Urgell), on la Merçè i en Raul ens van acollir de la millor manera a l'esplèndida formatgeria Serratgros. Entre cabretes, i amb bona companyia, també de la Laura, de la qual la Bibi n'havia estat monitora ! Genial ! Hi tornarem. I us recomanem els seus formatges espectaculars.

9 comentaris:

Titus ha dit...

Com sempre, un estiu d'allò més aprofitat! Quina duna més xula no?
Ai la France, sempre amb racons per descobrir. Es nota que al Marc també li agrada, ja que no perd el seu somriure fotogènic!
Tot i que el nostre mar i muntanya tampoc tenen res a envejar...

Apa, a seguir amb aquesta empenta amics!!

Unknown ha dit...

Je suis très contente d'avoir assisté à la première fois de Marc "pujant a cavall " !
Je vois aussi que vous avez apprécié des endroits qui nous sont chers, l'océan et la dune par exemple ...
Enfin, je suis bien fière que notre pays vous ai plus autant que "nos agrada el vostre" !
Les remerciements à la famille vont droit au coeur à chacun et nous faisons passer les notre à la famille Monserrat pour l'accueil que nous avons eu à Llançà. C'était vraiment chouette de partager cet endroit AVEC VOUS cette fois ci !
Plein de bonnes choses pour vous.
A bientôt, ici, là ou la bas ...
CRZT

Ignasi Escamilla ha dit...

Gran troballa la França atlàntica!!
Fa gràcia veure aquestes fotos tan estiuenques en aquestes dates.
No podeu amagar que us ho vareu passar de conya tots quatre (tot i que la Tuca no riu tant com vosaltres tres a les fotos).
Un plaer que les compartiu amb nosaltres

Sílvia ha dit...

ostres tu... això de mirar fotos d'estiu a dos dies de nadal fa una mica de rabieta, eh... Però bé, fa il·lusió veure-us les cares! :D
Espero que estigueu tots bé!
Un petó x3 i una carantonya per la Tuca!

Bernat ha dit...

Caram titos!!!!! Sou fotògrafs i no ho sabem? La veritat es que les fotos son precioses, els llocs Increibles i els protagonistes guapíssims!!! Ho teniu tot! Jjajajajajaj. Per cert, jo de gran vull ser com el Marquitus, guapo a totes les fotos i de viatge per un munt de racons guapíssims.
I si a mes surts a les fotos ja es per llogar-hi cadires. Merci per la que surt la meva família amb vosaltres. Molt gran!

Reli+ Noam ha dit...

Noam y yo hemos mirado juntos las fotos. Le hace mucha ilusión a Noam ver fotos de MArc y de vosotros! Cada día pregunta por Marc y por Bibi... :) Supongo que no se quedó con tu nombre, Joan.

Que buenas vacaciones... pero ver fotos de viajes y calor ahora en noviembre.... creo que faltan muchas entradas más, no? Seguimos esperando :)

Hansi ha dit...

Que maques les fotos! Les dunes franceses, les cales de Llançà, i la muntanyeta. Es veu que el Marc no té gens de por a les cabretes, clar, com que el seu papa està com una cabra, hahaha! ...ho dic amb carinyo, Joan ;)
Un estiu resumit molt detalladament amb imatges, molt bé, família!

Goretti Fenech ha dit...

Oh ! Que maques les fotos!!! i els protas magnifics!!!
Felicitats, com sempre heu triat llocs molt bonics per passar unes bones vacances.

Mercè ha dit...

Gràcies per formar part dels vostres fantàstics reportatges familiars!
Ho haurem de repetir!!
Més petons!