Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dijous, 27 de novembre del 2014

Tots som supers !

Tot just ara fa un mes,però encara ressona la veu de la Pati Pla cantant: "Tots som súpers , tots som tres"....La imatge d'ella desfent-se de la capa maligna del seu oncle, per dibuixar el seu preciós somriure i encetar l'himne de milers de criatures, va ser memorable i encara la guardem amb emoció.
El Marc que començava a decaure per la gana, l'esgotament i uns minuts sense música, va obrir els ulls com dues taronges, com dues guspires de felicitat, i va començar a ballar pres per una intensa alegria. Un dels moments més bonics que hem viscut mai la Bibi i jo amb el nostre fill. Estava tant content i feliç. I era un més d'aquella immensa festa, sense diferències, iguals i junts per gaudir d'un instant meravellós.
Però tot havia començat unes hores abans.
Era el dia del Marc, així que el petit Bernat es va quedar amb els avis i nosaltres vam enfilar cap a la festa amb l'Ian, un genial company de l'Olivera, i els seus no menys genials pares, l'Àngels i el Lluís.
La comitiva fins l'estadi olímpic semblava la dels grans concerts, Stones, Pink Floyd, ACDC,...., però a plena llum del dia. Sensació curiosa i divertida que ja presagiava un desenllaç interessant.
I sense gaires cues ni embuts, a l'hora que tocava, ja érem a la pista esperant els nostres herois. En plena tardor estiuenca, sol i calor, calia alimentar-se i hidratar-se, la festassa començava.

U, o, no tinc por !!!! La Lila a l'escenari després d'una presentació massa llarga i tota la canalla desbordada. Màgic.

Us asseguro que em sentia com un nen, com si davant tingués els meus ídols musicals.

Connectem ?
Oi tant.La cançó preferida del Marc és el resum del dia, la connexió va ser total.

En Lluís i jo vam matxacar les nostres esquenes.Carregats amb les dues fieres, ens vam fer un fart de ballar.
Però s'ho valia. Com diu una de les cançons, va ser brutal, bestial !!!




I anar fent. Mentre els dolents cantaven el Marc explorava per tot arreu, però quan sonaven les cançons de la família dels súpers les reconeixia totes, s'emocionava i les volia ballar.Fins i tot cantava i reia emocionat. Ja us podeu imaginar els nostres sentiments.
Inventem, inventem, ......... tuku mamba, tuku mamba, .... perquè sóc així,.....
Si senyor, Marc, perquè ets així, un crack.

Un gran dia ! Visca el súper 3 !!!

7 comentaris:

Cecile ha dit...

Ah ! Vous aussi vous prenez gout aux concerts ?! Nus on les accumules ici ... Week end dernier, week end prochain ...

Bon à chaque âge son concert ! Romain et Zoé ont vécu au stade olympique de BCN le concert des One DIrection ... Nuée de jeunes ados en furie et hurlantes ... Dur !

Ravis de voir que vous vous éclatez !!!

Bises d'ici !

Cécile et cie

Unknown ha dit...

Yo no se ni que decir!!, es lo mas bonito que he leido, y sentido en meses
fue un dia muy especial,por ver a Marc conectando ,disfrutando y divirtiendose como lo que es ,un niño, un niño maravilloso, al que nosotros tenemos la gran suerte de tener tan cercano.y del que mi hijo aprende cada dia a ser mejor persona, mejor ser humano, !! VOLEM MES DIAS COM LA FESTA DELS SUPERS..jajajajajajja

NURIA ha dit...

Joan, Bibi, Marc! Felicitats als tres! Per aquests moments de complicitat que teniu.... Per trobar moments on ell us pugui expressar el que us estima!
Genial!
Ja tinc ganes del pròxim post al blog!
Endavant! Endavant i endavant!

Núria ha dit...

Quina marxa que teniu tots plegats!!!
No m'estranya que algun dilluns arribis "fet una mica caldo" a l'escola...però en realitat no se't nota!.
En Marc no oblidarà mai aquestes vivències tan emocionants; se'l veu tan feliç!!!

Unknown ha dit...

Que xulo!!! Sempre he pensat que això de la Festa dels Súpers és una de les grans coses que tenim al nostre petit país. Llàstima que no ens enganxés com a nens!
Però, per això teniu els fills!! Per poder-ho viure a través d'ells. I segur que a través dels ulls i el somriure del Marc ho heu viscut intensament! Que content i feliç que se'l veu!! La millor manera d'agrair-vos que sigueu uns pares meravellosos.
Felicitats!

Titus

Hansi ha dit...

Dia dels súpers...vosaltres sí que sou una família de Súpers, amb majúscula! La narració m'ha situat perfectament a l'escenari dels fets, jo també m'he emocionat com si veiés el Marc ballant tot feliç. Fantàstic!!
Una abraçada

Sandra Cañellas (sandracmx@hotmail.com) ha dit...

Eiii nois!!! Us he trobat!!! Soc la Sandra, la Sandra de la Selva de la Taverna dels Noguers!!!! Quina ilu m'ha fet trobar-vos!!!!

Ja de tornada a la feina! Espero que us trobeu tots bé, la Bibi, el Marc, el Bernat la Tuca i el nouvingut sense nom.... jejeje ... Ferran? jejejej....

Bé doncs res, perdó per la intromisió eh???, però ja sembla que us trobava a faltar i buscant buscant VOILÀ! :)

En breu veurem fotitos no???

Ricardooo!!! Golo Golo!!! jajajaja.

Quines vacances més xules. I molta part gràcies a vosaltres.
Ens veiem aviat o això espero!!

Molts petons per tots!!!
Sandra