Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dimecres, 13 de juliol del 2011

Alegria, que és festa major.....

Una any més i una festa més....

Capgrossos i gegants, castellers i bastoners, concerts i cercaviles, Queen i Reeugenio, Obrint pas i Antonia Font, jocs i aigua , focs i diables, botifarres i cervesa, amics i amigues, sol i nits fresques, ......alegria, bon rotllo, troballes, sarau i molta gresca !
Visca la festa major !!!

À la fin du mois de juin notre ville est en fêtes.
Des concerts, jeux pour les enfants, les feux d'artifice, toutes tes traditions catalannes ( tours humaines, "gegants", les diables,.... ), la bouf, la bière, des amis , des retrouvailles, le soleil , la nuit frêche, ...et sourtout la joie, la bonne ambiance et la fête !
Vive la Fète de Sant Cugat !!!!

6 comentaris:

Titus ha dit...

Molt bones fotos! Ja és un clàssic el vostre recull fotogràfic per fer-se una idea global de la Festa Major. Gran ambient a La Taverna!
I el Marc, ja comença a ser un expert en seguicis de Gegants i Capgrossos!!
L'any que vé més!!

Fins aviat a tots!

Goretti Fenech ha dit...

Be!!!!
Molt maco el reportatge! i.... molt gran el Marc!

Hansi ha dit...

Ei, Marc, m'has superat de llarg en això de sortir per la Festa Major! Quina marxa que portes, tio! :-) Seguicis, castells, zones infantils, i inclús de nit! Apaaaaa...!! Jo només vaig sortir un dia, i vaig tenir la sort de trobar-me amb tu i els papes, i alguns amics més! ;-)

Ignasi ha dit...

Com diu el Titus, un clàssic el recull de Festa Major. Amb tantes activitats a les que heu anat, encara us proposaran per a ser els propers Caparrots de l'any. Us ho imagineu?
Bon estiu!!

Nuria M. ha dit...

Nenssssssssssssss!!!!!!!!!!!! quina currada de blog!!!! i en Marc!!!! el veig molt gran i guapo!!!!!!!! a veure quan ens trobem per Vic...

Raquel ha dit...

Visca, VISCA!Som a la Festa Major!I les fotos de la piscineta de Guardiola de Font-Rubí?
Una abraçada!