Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dijous, 16 de juliol del 2009

Le Tour de France à Sant Cugat !!!





El Tour va passar per Catalunya, i nosaltres no ens ho vam perdre.
Le tour est passé par Catalunya et on ne l'a pas raté !
Amb els avis Toni i Goretti vam anar a l'inici de l'Arrabassada a veure com passaven tots els ciclistes, cotxes de publicitat, motos, mossos i gendarmes...
Avec les grands parents Toni i Goretti on est allé à l'Arrabassada ( une route pour aller de Barcelona a Sant Cugat, notre ville ) pour voir toutes les velos, voitures du pub, motos, la police,.....
Amb la senyera, la gorra del maillot de la muntanya i molta alegria aquesta pinta feiem.
Avec le drapeau catalan, la touque ( casquette ) du maillot de la montagne, voila les images !







dilluns, 13 de juliol del 2009

Ara fa dos mesos... / Le déménagement

En français, bref, voila des videos et photos du déménagement. Ils sont du jour qu'ont etait aidé par des amis, mais aussi de tous les travaux qu'on a fait pendant le mois de mai chez nous, dans le nouveau appart, avec l'aide du père à Bibiana et d'autres.
Pour les quebecois, on est capable de déménager même si n'est pas le premier julliet !!!
Vous pourrez verifier que Bibiana est une artiste et que Tuca, la chienne, n'etait pas trop fatigué !
Ara fa dos mesos, encara viviem a Gràcia.Però el nostre cap ja era a Mira-sol !
Durant tot el mes de maig vam anar preparant la que avui és la nostra nova casa.
Primer vam posar-hi color, la Bibi i jo no deixem una casa sense pintar !
Després, amb l'ajuda i mestratge del Toni, el pare de la Bibi, vam posar el parquet ! El procés és llarg, treure sòcol original, posar cola, distribuir fustes, posar falques, tallar les fustes per ajustar-les a l'espai,picar perquè s'enganxin , ...... llarg i duríssim !!!
I mentrestant fent caixes i més caixes. La meva capacitat d'acumular no té límit !
I viatge cap aquí, viatge cap allà, caixes, mobles i trastos amunt i avall.
Fins el gran dia, el trasllat final, buidar el piset de diamant i dormir al nou niu. Amb dues brigades ben trempades, a Gràcia i a Mira-sol, tot va ser més fàcil.
Un cop més us vull agraïr sobretot als avis, però també a l'Àlex C., Àlex. Fu, Aleix, Bernat V. , Titus, Ignasi S., Xavi Minu, Marçal i Lluís, la vostra ajuda. Moltíssimes gràcies !
Vam currar i molt, però amb conya i alegria, i sinó comproveu-ho en aquest parell de videos :




I per comletar la crònica, un nou àlbum amb les fotos de tot aquest procès, on comprovareu que la Tuca no s'hi va esforçar gaire i que la Bibi és una artista :


Esperem que aviat pogueu venir a casa nostra ! Vous etez bienvenus chez nous !


dilluns, 6 de juliol del 2009

Mirasolejant !

Mirasolejant, o el que és el mateix, estrenant la nova vida a Mira-sol.

La veritat és que el Marc no va tardar ni dos minuts a adapatar-se de meravella a la nova casa i el nou entorn. Està encantat de la vida. I perquè us en feu una idea, aquí va un breu recull d'imatges del primer mes ! Properament imatges encara més recents !


Marc est très content dans le nouveau appart !
Il est adappté vite a la nouvelle maison , aux alentours et aux changements.
Voici, un album resumé du premier mois a Mira-sol.( En haut )
(Pour les français et quebecois, Mira-sol est un quartier pas mal plein de foret, de la ville de Sant Cugat, près de Barcelona, en banlieu )
À bientôt !

dijous, 2 de juliol del 2009

Titus 30 !!!

Avui no parlem del nostre Marc , sinó del Marc Dolcet que ja n'ha fet trenta !
Fa un mes vam celebrar que el Titus , crack d'equips mítics com Octavià II, Puturruts i Guarrindongs, entrava en el selecte grup dels iaios que encara la toquen....
Les imatges del match descriuen l'alt nivell de joc que van mostrar tots els jugadors i especialment ell, en el seu partit d'homenatge, amb passadís inclòs.
Per completar la festa es va fer un soparet a casa l'Alba, la mossa.
Mireu les fotos de l'àlbum i jutgeu vosaltres mateixos :



Que tots i totes en poguem celebrar molts més !

Copa, lliga i champions !!!

Après deux mois d'ârret, le blog reprend son activité. Vous savez déjà que nous avons déménagéet en plus on n'avais pas internet, et on n'a pas pu actualiser. Bientôt nous vous expliquerons notre nouvelle vie à Mira-sol, mais avant il faut rappeler ce mai glorieux avant que l'été ne le nous fasse pas oublier. Grande saison du Barça, coupe, ligue et champions, le triplet rêvé !!!Et nous l'avons vécu intensément. En bàs, vous pouvez cliquez sur le site de l'àlbum photos du mois de mai du Barça .
Després de dos mesos d'aturada, el blog reprèn la seva activitat. Ja sabeu que hem estat de trasllat i no teniem internet, així que entre una cosa i l'altra no hem pogut actualitzar. Ben aviat us explicarem lo bé que estem a Mira-sol, però abans cal recordar aquest maig gloriòs abans que l'estiu ens ho faci oblidar. Si senyors, gran temporada del Barça, com diu la cançó, copa , lliga i champions, el triplet somiat !!!I nosaltres ho vam viure intensament. Al final del text trobareu un link amb l'àlbum de fotos del maig gloriòs !
Quan encara no teniem res, l'Anna, companya del cole, em va convidar a l'estadi per veure un partit memorable. Contra el Sevilla en vam fotre 4 i el meu estimat Tití Henry un d'ells. Així estava de content, perquè a més de la victoria vaig guanyar la porra de l'escola !
Començava el festival. Més tard arribaria el millor partit de la temporada, un d'aquells que recordarem sempre, el dos a sis que els hi vam cardar als madriles !
Les imatges , Puyol aixecant el puny amb la senyera, Piquè mostrant la samarreta i és clar, nosaltres exaltats com els que més !
Però el sarau i la festa només havien començat !
El primer títol, la copa del borbó, va caure a Valencia i a casa el Marquitus ho va celebrar així de content !
Després va venir la lliga, i finalment la Champions ! Primer va ser l'"Inieste", "lo puto crack", qui va fer enbogir tota la culerada ! L'èxtasi col.lectiu va ser dels que fan història. Aquella nit memorable jo estava al bar del Guim , al Born, amb el Xavier i companyia.
La final, entre cerveses i butifarres la vam celebrar i gaudir a cal Sabaté ! Gràcies Marc ! Fins i tot un perico com en Bernardo va vibrar amb la victòria !
Voici, l'àlbum photos / Aquí teniu l'àlbum de fotos :


Aquest any si, i esperem que el proper també !