Hola mossos i mosses!!! Bonjour à tous!!!

Aquest és el bloc d'en Marc, en Bernat, la Bibi, en Joangi i la Tuca i de tots els que el volgueu compartir amb nosaltres.
Bienvenus au blog de Marc, Bernat, Joangi, Bibi, Tuca, et aussi de tous ce qui vouliez partager des choses avec nous.

dijous, 30 d’abril del 2009

Micos i mones

Aquesta setmana santa va ser passada per aigua, però com sempre farcida de mones i grans moments! De dijous a diumenge vam estar a Santa Maria de Palautordera, balcó del Montseny. Allà uns tiets meus tenen una caseta de fusta preciosa on vam estar de conya. Aprofito per donar-los les gràcies!!! També van venir parell de dies en David, la Virgínia i la Maria. El temps va limitar les nostres excursions, fins i tot un dia ens vam trobar el camí tallat perquè el riu Tordera s'havia desbordat!!! Sort que a casa s'hi estava bé... 
Bé, les imatges parlen per si soles, cliqueu a l'adressa que hi ha abans de la foto!
Pendant la semaine de Pâques la pluie nous a accompagné, mais quand même, ont a vécu des grands moments. De jeudi à dimanche nous avons été à Santa Maria de Palautordera, balcon du Montseny(la montagne près d'où je travaille). Là, des oncles à moi ont une maisonnette en bois précieuse, où nous avons été vraiement bien. J'en profite pour les remercier!!! Ils sont aussi venus des amis, David, Virginia et Maria. Le clima a marqué notre sejour là, même un jour nous nous sommes trouvé le chemin coupé parce que la rivière Tordera avait débordé !!! une chance qu'à la maison on y restait bien...
Bon, les images sont là, vous pouvez cliquer sur le lien qu'il y a avant la photo !



Però no s'acaba aquí la setmana santa. La tradició catalana diu que per aquestes dates, els padrins regalen una mona als seus fillols, i evidentment el Marc va tenir la seva. Bé, en plural, primer la del papa, petitona i feta a l'escola, després la de l'avi, boníssima i feta per ell, i finalment la de la padrina, la clàssica amb pollets, plomes i ous de xocolata !
En Marc se'n llepava els dits, comproveu-ho clicant aquí :
La tradition catalane dit que par ces dates, les parrains offrent un gateau au chocolat qui s'appelle "Mona" (singe en feminin) à leurs filleuls, et evidentment Marc a eu la sienne. Bon, ce n'était pas juste une, d'abord celle de son père, petite et faite à l'école, après celle du grand-père, très bonne et faite maison, et finalement celle de la marraine, la classique avec des poussins, plumes et oeufs de chocolat !
Marc s'en léchait les doigts, vérifiez-le en cliquant ici :



dimarts, 7 d’abril del 2009

Així de guapos....

Així de guapos estàvem aquest diumenge en el bateig de l'Albert i la Sara ( els fills de la Vane i el Chevere ).
Us desitgem unes bones vacances de Setmana Santa!
Voilà, tous bien beaux chez Vanesa, une cousine à Bibiana.
Bonnées fêtes de Pâques !